end of this story :')

toinktoink ! bella mao story sikit dekat korg . bella tak tahu na story dekat sape finally bella decide mao story kat diary elektronik neyy . cehh ! HAHA . firstly bella mao cite pasal dia :) korg dah bace kan post sebelum neyy ? if da now bella nak end all the story about him :') kadang kadang sedih jugak nak cerita but bella kuat :) hee . kuat ke ? MAYBE , just bella jea tahu ape bella rase .

haa . korg nmpak tak perkataan dekat belon tuh ? LOVE right ? hmmm , yes , bella LOVE dia but semua tuh dulu . and now dia dah ade someone yang lagyy special dari bella and happy kan hidup dia :') sedih pown ade jugakk . but sabaa jelah kann :') bella dpt tau dia dah ade GF pown someone yang kenal dia bagi tahu dekat bella :') thnxxx you . kadang kadang bella try untuk lupakan and benci kan dia . but hati bella tak boleh nak lupakan and bencikan dia sebab still sayang dekat dye . hmm . maybe bella patot lupekan dia :'( but boleh kea ? really hope so . arghhhh! i hate that i love you! plizz make me hate you :'( yeahhh , maybe bella patot lupekan dia coz dia orang lain punye . not mine anymore :'( yes , i will let you go :') i will happy if you're happy sygg :) i will never disturb your life anymore . fyi i will never hate you , never forget you :') i'll PROMISE that . some people says nothing hurts more than waiting for nothing :( finally , i will continue my life without him :) hope so . i will pray for your happiness yeahh . take care :)





p/s : i will NEVER hate you , i WILL never FORGET you . promise ! take care yea :)

1 comment:

  1. Hi! please do visit our blog! we sell
    purely handmade products such as pouch,
    earrings, cards, hp strap, cute items!
    쇼핑하시면 더 감사합니다~~^^
    http://twinscraftlife.blogspot.com/

    ReplyDelete